• Pochłaniaj kalorie i czuj się świetnie

    Nie odchudzaj się na siłę

    Trzeba
    jeść, aby redukować
    nadwyżkowe kilogramy. Jednak odchudzać się
    {trzeba|należy| efektywnie. Białko przyspiesza
    metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
    Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
    Najkorzystniej serwować
    łącznie białka zwierzęce oraz roślinne.
    Konieczne są również tłuszcze. Nie tyje
    się od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
    pochłaniamy zbyt wiele kalorii.
    Tłuszcz można jeść w
    niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
    olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w diecie. Tłuszcze dają aż 30 procent energii, a
    zatem należy konsumować blisko 70 gramów
    tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
    sytość, ale nie tuczy. Możnazjeść
    6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
    przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców trzeba
    mieć w diecie, ale nie wolno jadać
    winogron, bananów, śliwek – te owoce mają bardzo
    dużo cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
    pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
    jedzeniu, na deser, wtedy
    najlepiej się trawią i są niezwykle korzystne dla samopoczucia. Po godzinie 18.00 nie powinno
    się zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed spaniem. Około 40 gramów błonnika
    każdego dnia musi zjadać
    każda dama, aby
    błyskawicznie
    trawić i przyspieszyć
    przemianę materii.
    Smaczne jedzenie
    i sytość pozwalają zrzucać kilogramy
    w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
    zaplanować rozsądne odchudzanie.

     l karnityna tabletki na odchudzanie

    tabletki na odchudzanie forskolin

    Categories: dieta

    Comments are currently closed.